All Tomorrow's Parties /
Stockholm

Bohemian living in Birkastan in a small flat crowded with clothes, shoes and fashion magazines. Previous archaeologist now working my way in the fashion business. You'll  probably find me hanging out at local bars. I love wine and colorful eclectic outfits. 

Contact: [email protected] 

Instagram: @frktornblom

 • När jag fyllde år fick jag en fin fluffig vintage kjol av min kära vän Evelina. Idag stylade jag den, men hjälp av Kevin och ett gäng säkerhetsnålar - som en cape! 

  Hoppas att ni mår bra! Själv drog jag igång måleriet här hemma imorse och trodde väl att det skulle vara kirrat på en timme eller så. Men det var ju inte en helt korrekt antagelse. Har hållit på hela dagen i mitt anletes svett. Imorgon måste jag inhandla mini-pill-penslar för den sista finishen. Enda fördelen är att jag aldrig lär komma på tanken att omskola mig till målare. Alltid nåt ;) 

  Foton: Kevin G Lobos 

  Love, Karin
 • 37 år! Ja jävlar vad tiden går ändå. Enda fördelen är väl att jag inte skaffat 37 katter (än) och börjat samla på gamla tidningsurklipp. Men det är ju aldrig försent så att säga! 

  Hur ska då dagen firas kanske ni tänker? Bör man ens fira att ens lever börjar ge upp och att kroppen värker dagligen? Iofs har jag fortfarande inte haft några hål i tänderna. Det är ju kanske värt att firas. En hade ju tex kunnat haft lösttänder vid detta laget om det velat sig riktigt illa, bara en sån grej! 

  Har dragit ihop ett gäng närmast sörjande och bokat det största bordet på Riche. Sen tänkte jag avsluta med en martini espresso-runda, lite lagom uppiggande sådär! Skål! 

  Foto: Kevin G Lobos 

  Love, Karin
 • Mint mint mint. Denna angenäma färg! Fick en liten feeling och körde all in på mintgrönt med topp från HM och väska från Marc Jacobs. 

  Foto: Helena Gustafsson

  Love, Karin

Pages

Subscribe to Karin