Sandra Ekenstam /
Stockholm

Twenty-four year old fashion stylist living with my boyfriend in an organized chaos of shoes, wine bottles and restaurant bills, based in Stockholm.

Instagram: @sandraekenstam & @stylistsandraekenstam
Website: Stylist Sandra Ekenstam
Contact: [email protected]

Dress, bag, shoes, earrings//ZARA, belt & sunglasses//WOS

I Adams lägenhet sitter jag nu i fönsterbrädan och ser in i min egen lägenhet som ligger på andra sidan gården. Jag sitter i fönsterbrädan för det finns ingen annanstans att sitta. Lägenheten är kal och på något sätt lyckades jag ändå hitta ett par vinglas till en Domaine de Saint Pierre Savagnin Autrement som man nu ser botten på. Vi (läs: Adam) har hela helgen försökt sig på att måla om för att så småningom lägga ut lägenheten till försäljning och slutligen köpa något gemensamt (yeey). Nu blir det snart hämtmat för andra gången idag och så lite Orange Is the New Black…

Love, sandraekenstam